Bereikbaarheid verschillende mogelijkheden

Vliegen

De villa is prima bereikbaar vanaf het vliegveld. Vliegen is het eenvoudigst op Alicante en Murcia, Per vliegveld hieronder meer informatie.

Vanuit Nederland op Murcia:

Er wordt helaas niet of nauwelijks gevlogen vanaf Nederland op Murcia. Sinds 2015/2016 heeft Ryanair vanaf Eindhoven Airport twee maal per week een vlucht van en naar Murcia. Meer informatie over Murcia airport zie hieronder.

Vanuit Nederland op Alicante:

Oa. Transavia en Ryanair vliegen vanaf meerdere Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens rechtstreeks op Alicante. Meer informatie over Alicante airport zie hieronder.

Vanaf Nederland op Valencia:

Vanaf Valencia is het langer rijden maar is soms ivm lage ticketprijzen toch aantrekkelijk. (ongeveer 2,5 uur vanaf het huis). Verder is Valencia een fantastische stad om te bekijken. Dus aan het begin of einde je vakantie afsluiten met twee dagen Valencia is meer dan de moeite waard, 

Goedkoop vanaf Duitsland en Belgie  Oa vanaf Dusseldorf, Muster Charleroi en Brussel.

Met het vergelijk van vliegtickets tarieven voor vertrek vanaf Duitse of Belgische luchthavens kan je vaak veel geld besparen. Vliegen vanaf Dusseldorf, Munster, Brussel en andere luchthavens over de grens is namelijk meestal aanzienlijk voordeliger. Met de Hispeed trein ben je bovendien vanaf vrijwel overal in Nederland in 2,5 uur in Dusseldorf of Brussel. (voor een paar tientjes retour).

Voor goedkope tickets zie verder deze pagina.

Ophalen vanaf het vliegveld

De mogelijkheid bestaat om opgehaald te worden voor een aantrekkelijk tarief van €50.(prijs 2017). Meer informatie daarover is op verzoek verkrijgbaar.

Goedkoopste tickets online via:

http://www.vliegennaar.nl/vliegen-naar-alicante

http://www.jetcost.nl/

Bij vliegen naar kan je niet alleen alle actuele aanbiedingen vergelijken maar ook gebruik maken van een gratis cheap tickets alert service. Je geeft op wat je max wilt betalen voor je vlucht Alicante en als er aanbieders zijn met nieuwe aanbiedingen onder dat bedrag dan krijg je een e-mail.

Goedkope dagen en maanden

Tijdens de schoolvakantie's zijn vliegtickets met doordeweeks vertrek, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend. Daarbuiten kan het soms net andersom uitpakken, dus speel met je vertrekdata.

Maart, juni en november zijn in de regel de goedkoopste maanden om naar de Costa Blanca te vliegen! 

5 tips om goedkope vliegtickets te boeken

  1. Geef je op voor de flight alert service van vliegen naar en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alicante vliegticket aanbiedingen!
  2. Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht te vinden!
  3. Goedkoop vliegen? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen en kies die heen en retour!
  4. Lastminute vliegen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. Goedkope vliegtickets boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop wilt vliegen!

👍Tip: 

Ophalen van en brengen naar vliegveld Alicante t/m 4 personen €50 en voor 5 personen €60 per rit.

Ophalen van en brengen naar vliegveld Murcia t/m 4 personen €30 en voor 5 personen €40 per rit.

Scheelt je de huur van een auto.

 

Playa Flamenca. Orihuele costa

Costa Blanca

Spanje

Vliegen op Alicante

ALICANTE

Oa. Transavia en Ryanair vliegen vanaf meerdere Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens rechtstreeks op Alicante. In Nederland zijn Amsterdam en Rotterdam de duurste luchthavens. Goedkoper vlieg je vanaf Eindhoven en maastricht.

Transavia vliegt vanaf Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven, Ryanair vanaf Eindhoven en Vueling (Spaanse maatschappij) vanaf Amsterdam. Ryanair is meestal het goedkoopste. Soms stunt Vueling leuk met de prijzen.

De luchthaven van Alicante is de grootste en belangrijkste luchthaven aan de Costa Blanca en ligt op slechts 9 km van Alicante stad. Een bus vertrekt elke 40 minuten naar Alicante en ook aan taxi's is hier geen gebrek. Het is met de auto ongeveer 40 minuten rijden naar het huis.

 

 

Vliegen op Murcia

Vanuit Nederland op Murcia:

wordt er niet of nauwelijks gevlogen op Murcia. Sinds 2015/2016 heeft Ryanair vanaf Eindhoven Airport twee maal per week een vlucht van en naar Murcia. Deze vluchten zijn een stuk goedkoper dan via Alicante en ook nogeens ligt het vliegveld een stuk dichterbij ons huis. Ongeveer 20 a 25 rijden vanaf het huis.

Met de (huur)auto vanaf vliegveld Alicante

Playa Flamenca is gelegen aan de N-332 kustweg ten zuiden van Alicante.

Pak vanaf het vliegveld de N-338 richting Alicante. Na een paar 100 meter direct de eerste rechts, de N-332, richting Santa Pola. Na Santa Pola, Quadamar del Segura aanhouden, daarna Torrevieja en aansluitend Cartagena. Na Torrevieja is het een minuut of 8 a 10 naar de afslag Playa Flamenca. 

LET OP!!!! de afslag Playa Flamenca is een kleine afslag en wordt met een wit bord rechts aangegeven.