Welkom in Casa Manada
Wij zijn heel benieuwd naar jullie reacties op onze website en ervaringen in onze villa. We zouden het op prijs stellen als jullie een berichtje achterlaten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Jennifer Gaastra, 19. aug, 2020
Wat een top vakantie!!
Super heerlijk huis en helemaal compleet. Heerlijk ook de airco in huis. Lekkere tuin rondom waar de jongere kinderen niet zomaar uit kunnen geeft ook een gerust idee. Tuin biedt op verschillende tijden ook de nodig schaduw, waardoor je daar heel wat uurtje kunt relaxen. Dank jullie wel Wim en Willeke!! We hebben genoten met onze 4 kids.


E-mail:
Geschreven door daniel, 26. aug, 2019
We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie familiehuis. Van alle gemakken voorzien en netjes onderhouden. De buiten douche zorgt voor veel waterplezier evenals als de twee zwembaden die praktisch naast het huis liggen.


E-mail:
Geschreven door Jet en Willem, 14. jun, 2019
Hebben van jullie mooie huis genoten, prima locatie een auto is handig omdat het strand anders wel ver weg is, airco is top en huis is verder van alle gemakken voorzien, het weer was zoals verwacht aan de Costa Blanca prima, geen druppel regen en een zacht windje bij gemiddeld 25 graden, zeker een aanrader en contact en Engelse contactpersoon is prima geregeld. Kortom wij raden het een ieder aan.


E-mail:
Geschreven door Arie en Gré Nootenboom, 31. jan, 2019
Beste familie Van Dommelen,

Al enige jaren verblijven wij aan het begin van het jaar aan de Costa Blanca.
Het klimaat en de rust in deze periode maakt dat wij steeds weer op zoek gaan naar een fijn verblijf.
Dat is ook deze keer weer gelukt: we hebben genoten van bijna vier weken in jullie mooie woning en we troffen het enorm met het weer: weinig regen, veel zon.
We hebben veel gebruik gemaakt van jullie fijne terrassen. Leuk, al die verschillende zitjes!

Het is plezierig een woning zo verzorgd en compleet ingericht aan te treffen.

Een prettige bijkomstigheid is dat er veel voorzieningen op loopafstand zijn.

Hartelijk dank ook voor het prettige contact. Op vragen werd snel gereageerd en dat waarderen we.

Groetjes,

Arie en Gré


E-mail:
Geschreven door Wim , 28. aug, 2016
Hallo Iris en familie

Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. vwb de eenpersoonsbedden, dit waren de bedden die het bouwbedrijf in de woning hebben gezet toen wij deze hebben gekocht en idd niet van goede kwaliteit. , voor jullie helaas te laat maar deze worden binnenkort allemaal vervangen. groetjes Wim


E-mail:
Geschreven door Iris Wijnen, 27. aug, 2016
Hoi,

we hebben een hele leuke tijd gehad in jullie villa Casa Manada. Het is echt een luxe vakantiehuis, mooi verzorgd en netjes.
De bedden zijn niet van zo goede kwaliteit, vooral de eenpersoonsbedden zijn wiebelig en hebben grote spiralen in de matrassen, dat slaapt echt niet fijn.
Voor de rest hebben we het prima gehad!
groetjes Iris en familie


E-mail:
Geschreven door Hans Zaaijer, 6. jun, 2015
Hallo Willeke en Willem,

Wij hebben een heerlijke weekje in jullie prachtige villa doorgebracht. Casa Manada is van alle gemakken voorzien. Het dak en buitenterras maken deze villa ideaal voor een heerlijke onbezorgde zonvakantie. Verder maken de gezellige restaurants en pubs het ideale vakantieplaatje helemaal compleet.
Wij hebben het top gehad en komen zeker terug.

Dank voor de gastvrijheid en groeten van de Zaaijers


E-mail:
Geschreven door Sander en Ida Foortse, 3. nov, 2014
Hoi Willeke en Willem,

Casa Manada was top ! Voor ons een week in oktober met best veel regen maar gelukkig ook zon.
Op de regendagen uitstapjes gemaakt naar Orihuela, Alicante (wat een geweldige stad),
Torre Viejo en San Miguel. Op strand dagen naar Cabo roig, met een super tapas restaurant ongeveer op t strand.
Veel plezier gehad op loopafstand naar de markt en naar ons favoriete barretje An Sibin, je waant je in Fawlty Towels, alleen John Cleese ontbreekt.
Het huis is heerlijk, te tuin geweldig, hebben we vanwege het weer helaas niet veel gebruik van gemaakt. Rede te meer volgend jaar terug te gaan!!!!
Dank dat we van jullie huis hebben mogen genieten, voor herhaling vatbaar,
Liefs van ons,
Sander en Ida


E-mail:
Geschreven door Jan & Emmy van der Zwan, 18. jun, 2014
Het is erg leuk om in Spanje te zijn en dan ook nog in een prachtige villa met alles er op en er aan, de vaste bbq hebben we meer malen gebruikt. Van het strand hebben we elke dag gebruik gemaakt heerlijk leuke restaurantjes. Er is maar een woord voot TOP


E-mail:
Geschreven door Wim en Sonja van Dommelen, 10. apr, 2014
10 Dagen hebben wij vakantie gevierd in dit prachtige villaatje van Wim en Willeke. Het was enig. Leuke winkels en restaurantjes op loopafstand. Evenals een super grote markt waar je goed kunt afdingen en de leukste koopjes kunt halen. Kortom het was een zeer geslaagde vakantie.


E-mail: